PB Bouw v.o.f.  |  Molenbelt 21  |  8131 BG WIJHE  |   info@pbbouw.nl  |  06-20836450

Inleiding

Op deze pagina leest u de reacties van enkele van onze klanten. Ze vertellen hoe ze bij PB Bouw terecht zijn gekomen, waarom ze voor ons hebben gekozen en wat ze van het resultaat vinden.

"Wat een vakmensen" - Jan de Boer

"Wat een vakmensen" - Jan de Boer

"We hebben laatst onze zolder helemaal verbouwd. We hadden al een aannemer in de arm genomen, maar voor de betimmering en het maken van een grote inbouwkast heb ik PB Bouw ingeschakeld. Over het resultaat zijn we meer dan tevreden. Over hun werkwijze trouwens ook. Ze werken snel en zeer nauwkeurig en zijn erg innovatie met creatieve oplossingen. Zo hebben ze een grote kast op maat gemaakt waarin alle loze ruimtes ook zijn benut. Echt ideaal.

Maar ze kunnen meer. Laatst hadden we een lekkage en hebben we Patrick en Han weer gebeld. Ze stonden dezelfde dag nog op de stoep. In no time hadden ze de oorzaak gevonden èn verholpen. En voor we het wisten, zat het nieuwe plafond er al in.

Achteraf gezien hadden we de hele verbouwing gerust aan hun over kunnen laten. Han en Patrick zijn èchte vakmensen. Een volgende keer bel ik ze zeker weer!"

“Beter dan ik zelf ooit had gekund” - Casper Dijkslag

“We hadden al enkele jaren de wens om onze zolder te verbouwen tot een grote slaapkamer. Maar dat was een behoorlijke klus. Vooral ook omdat we er dakramen wilden plaatsen. Ik ken Han en Patrick al jaren en wist dat ze al veel ervaring hebben met dit soort klussen. We hebben ze uitgenodigd en onze zolder laten zien. Wat wij een uitdaging vonden, was voor hun geen enkel probleem. PB Bouw heeft niet alleen onze wensen gerealiseerd, maar meer dan dat. Ze hebben creatief meegedacht en oplossingen gevonden die we zelf nooit hadden bedacht en gekund. Ze hebben ècht vakwerk geleverd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. En de prijs-kwaliteit? Die is meer dan uitstekend. De afwerking (schilderen, behangen en de vloerbedekking) doen we zelf. Binnenkort slapen we op zolder. Heerlijk.”