PB Bouw v.o.f.  |  Molenbelt 21  |  8131 BG WIJHE  |   info@pbbouw.nl  |  06-20836450

Actuele projecten

Actuele projecten

Hier vindt u een overzicht van enkele projecten die we net hebben afgerond of waar we nog druk mee bezig zijn. Deze werkzaamheden vinden zowel plaats in Wijhe en omgeving (Salland) als in de rest van Nederland; Deze voorbeelden geven een aardig beeld van de werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen.

Dakkapel in Deventer

Dakkapel in Deventer

In Deventer hebben we op verzoek van de huiseigenaren een dakkapel helemaal gesloopt en opnieuw gemaakt, deze dakkapel staat onder toezicht van de stad, dus moest deze identiek terug geplaatst worden.

Deze dakkapel is nu klaar en het resultaat mag er zijn, met complimenten van de gemeente commissie. Wij zijn er trots op en hopen dat we meer van deze opdrachten in de toekomst mogen uitvoeren.

Aanbouw in Diepenveen

Aanbouw in Diepenveen

Deze aanbouw is in Diepenveen gebouwd, het is een project van 7 bij 4 meter. Deze klant heeft er een riante woonkeuken ingebouwd en bij de tuin aangetrokken door er een groot glazen kunststof pui in te laten zetten.

Bouw vakantiehuis in Vieland

Bouw vakantiehuis in Vieland

Op Vlieland een vakantiehuis bouwen?'Dat is een heel project i.v.m. het organiseren van alles.Omdat er niets op het eiland is moet het in één keer goed zijn.Prefab opgebouwd,vervolgens hebben we het weer uit elkaar gehaald en naar Vlieland vervoerd. Daar hebben we het opnieuw opgebouwd en alle voorzieningen (leidingen, keuken, sanitair, etc) aangebracht.

Bij de fotogalerij vindt u meer foto's van dit project.

Keuken verbouwing villa wesepe

Keuken verbouwing villa wesepe

Deze keuken hebben we verbouwd, het waren 2 ruimtes waarvan we de muren en vloeren gesloopt hebben en een nieuw kozijn geplaatst voor extra licht. weer een mooi project wat af is en waar het resultaat naar mag zijn.