PB Bouw v.o.f.  |  Molenbelt 21  |  8131 BG WIJHE  |   info@pbbouw.nl  |  06-20836450

Inleiding

We hebben al tientallen jaren ervaring met de timmermanskunst. Al tijdens onze jeugd hielpen we mee in het bedrijf van onze vader. Onze liefde voor het vak werd dankzij allerlei vakopleidingen steeds groter.

Er is bijna geen timmermansklus die we nog niet hebben verricht. Onze handen maken wat onze ogen zien. De wens van u als klant staat daarbij natuurlijk centraal.

Timmerwerkklussen verrichten we zowel buiten als binnen. Graag wijzen we u ook op onze gespecialiseerde vaardigheden.

Buiten

Buiten

Buitenshuis hebben we afgelopen jaren tientallen projecten gerealiseerd, zoals het plaatsen van carports en tuinhuisjes.

Soms zijn deze standaard, vaak ook naar eigen ontwerp van de klant of door onszelf.

Op dit momenteel is de veranda een gewilde timmerklus bij klanten. Hiernaast ziet u een actueel voorbeeld van een veranda/prieel in aanbouw.

Binnen

Binnen

Ook binnenshuis hebben we al vele tientallen plafonds geplaatst, inbouwkasten getimmerd, (zolder)kamers afgetimmerd en dakramen en deuren geplaatst.

Zelfs van een loze ruimte weten we vaak nog een functionele bestemming te maken. Als u dat graag wilt natuurlijk.

Hiernaast ziet u een afbeelding van een inbouwkast die we op een schuin aflopende zolder hebben geplaatst.

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd

PB Bouw is ook gespecialiseerd in nostalgisch timmerwerk, het maken van zogenaamde gebintwerken. Origineel bintwerk wordt vandaag de dag steeds vaker toegepast in nieuwe woningen.

We ontwerpen en realiseren nieuwe houtconstructies, helpen u ook graag met reparatie of uitbreiding van bestaande houtconstructies.

Met onze passie en oog voor detail hopen we uw dromen te realiseren. Hiernaast ziet u een prachtig voorbeeld.